Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een allround accountancy- en adviesorganisatie met vestigingen in Rotterdam, Gorinchem en Ameide. Onze gevarieerde klantenkring bestaat met name uit ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Binnen ons kantoren wordt op professionele wijze samengewerkt in kleine teams, waarbij een prettige en informele sfeer heerst. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij hun werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en geven daar veel ruimte en ondersteuning bij.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Assistent Accountant (m/v)

Voor 5 dagen per week, vestigingen Rotterdam en Gorinchem

Taken
Je draagt zorg voor het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de daarbij behorende belastingaangiften van klanten in diverse branches in het MKB, de verwerking van financiële administraties. Ook onderhoud je contacten met banken, belastingdienst en financiële instellingen.

Opleiding en ervaring
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4 op het gebied van accountancy of bedrijfsadministratie) of je bent net gestart met een relevante HBO-opleiding (SPD, HBO Accountancy).
Tevens beschik je over relevante werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountancy-organisatie of administratiekantoor.

Profiel
Je  bent flexibel, enthousiast, gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch, cijfermatig sterk en nauwkeurig. Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Omdat je veel met klanten communiceert (bellen, mailen etc.), vinden wij het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.
Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Beschikking over eigen vervoer is een pre.

Wat bieden wij?

  • Prima beloning, reiskostenvergoeding;
  • Studiekostenregeling
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling

Geïnteresseerd?
Mail dan je  reactie, inclusief je cv, naar: rotterdam@limborgh-partners.nl.