Salarisverwerking uitbesteden

Het leven als ondernemer is vaak erg druk. Wilt u om deze reden uw salarisverwerking uitbesteden aan een externe partij? Ga in gesprek met Van Limborgh & Partners. Wij zijn een accountantskantoor gevestigd in Barendrecht, Gorinchem en Ameide en we verlenen onze diensten vooral aan bedrijven in het MKB. Als u uw salarisverwerking gaat uitbesteden, zult u merken dat u uw handen vaker vrij heeft voor andere belangrijke zaken. Wij nemen namelijk het gehele proces voor onze rekening. We zijn al actief sinds 1985, dus u kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat het met onze ervaring wel goed zit. 

Salarisverwerking uitbesteden aan Van Limborgh & Partners

Als het op salarisverwerking aankomt, bieden wij een totaalpakket. Als u de salarisverwerking van uw bedrijf dus aan ons gaat uitbesteden, wordt u geheel ontzorgd.

Er zijn verschillende onderliggende werkzaamheden die wij dan op ons nemen. Hoofdzakelijk verzorgen wij de correcte uitbetaling van de loonstroken voor alle werknemers. Daarin zorgen wij ervoor dat zowel de loonaangifte, heffingen en pensioenaangiften worden verrekend. Naast de belastingen en inhoudingen verzorgen wij ook werknemersvoordelen, zoals winstdeling mits deze actief is. Deze verrekeningen communiceren wij vervolgens naar de Belastingdienst zodat zowel u als uw medewerkers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ook is het mogelijk om het opstellen van de arbeidsovereenkomsten uit te besteden aan úw partner in salarisverwerking.

We blijven ook altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen in de wetgeving, zodat we hier snel naar kunnen handelen indien nodig. Bovendien zijn we u zoveel mogelijk digitaal van dienst bij het uitbesteden van uw salarisverwerking

Compleet pakket diensten

U kunt uw salarisverwerking aan ons uitbesteden, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Laat ons bijvoorbeeld uw boekhouding (periodiek) verwerken. Wij maken uw financiële situatie inzichtelijk en houden u op de hoogte met rapportages en financiële overzicht. U weet dus altijd hoe uw bedrijf er op financieel gebied voor staat. Kunt u wel wat fiscaal advies gebruiken? Ook dan staan we voor u klaar. We denken met u mee om uw fiscale zaken zo goed mogelijk in te richten en kijken daarbij ook naar de toekomst. Overige diensten waarvoor u ons kunt inschakelen zijn:

Bij Van Limborgh & Partners kunt u erop rekenen dat we altijd met u meedenken. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Samen met u streven we naar de best mogelijke resultaten. Naast het persoonlijke aspect staat ook kennis centraal. Ons enthousiaste team blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen door regelmatig cursussen te volgen. Onze accountants volgen daarnaast uiteraard de educatie die voor hen verplicht is. 

Salarisverwerking uitbesteden en een totaalpakket aan ontzorging

Contact opnemen

Overweegt u na het lezen van deze informatie om uw salarisverwerking te gaan uitbesteden aan Van Limborgh & Partners? Dan komen wij graag met u in contact, zodat we u verder kunnen informeren over de mogelijkheden. Heeft u andere vragen? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet