Salarisadministratie MKB

Zoekt u de juiste partij om de salarisadministratie te verzorgen voor uw bedrijf in het MKB? Klop dan eens aan bij Van Limborgh & Partners. Wij nemen u graag alles uit handen en richten ons met onze diensten met betrekking tot salarisadministratie specifiek op het MKB. We ontvangen u graag op een van onze drie kantoren in Barendrecht, Ameide of Gorinchem, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden.

Over Van Limborgh & Partners

Als accountantskantoor zijn we aangesloten bij een tweetal beroepsorganisaties en een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Voor een extra stukje garantie als het op de kwaliteit van ons werk aankomt. In ons werk staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten centraal. U krijgt dan ook een vast aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk. Bovendien kunnen we zo het snelst inspelen op uw wensen en behoeften. Samen met u streven we naar het best haalbare resultaat voor de salarisadministratie van uw MKB-bedrijf.

Salarisadministratie MKB door van Limborgh & Partners

Het leven van een ondernemer is vaak druk. Daarom kan het goed zijn om te bekijken welke zaken u uit kunt besteden, zodat u uw handen vrijhoudt voor andere zaken. Als u de salarisadministratie van uw bedrijf in het MKB uitbesteed aan Van Limborgh & Partners, heeft u nergens meer omkijken naar. We zijn u zoveel mogelijk digitaal van dienst en voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • Maandelijkse loonstroken voor uw medewerkers;
 • Loonaangifte en eventuele pensioenaangifte;
 • Communicatie met de Belastingdienst en pensioenfondsen;
 • Arbeidsovereenkomsten opstellen.
Salarisadministratie MKB en meer

Salarisadministratie MKB en meer

Als u meer wilt uitbesteden dan alleen de salarisverwerking van uw MKB-bedrijf, zit u goed bij Van Limborgh. Heeft u er bijvoorbeeld een hekel aan om uw administratie bij te houden? Laat het dan door ons doen. Wij geven u helder inzicht in en overzicht op uw financiƫle situatie. Lever de benodigde gegevens digitaal of op papier aan en wij gaan ermee aan de slag. U hoeft niet met hetzelfde boekhoudpakket te werken als wij, want wij kunnen uw pakket eenvoudig aan dat van ons koppelen. Indien gewenst stellen we periodieke rapportages of overzichten voor u samen. Hierin geven we alles duidelijk weer met het gebruik van grafieken. Overige diensten waar u ons voor kunt inschakelen zijn:

Bedrijf-inhuren-voor-Salarisadministratie-MKB

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze diensten met betrekking tot salarisadministratie voor het MKB? Of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan vooral contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet