Salarisadministratie Gorinchem

Bij het runnen van een onderneming komen veel randzaken kijken, die soms meer tijd kosten dan u wilt. Zoekt u daarom een adres in Gorinchem om uw salarisadministratie uit te besteden? Denk dan eens aan Van Limborgh & Partners. Wij zijn een accountantskantoor met veel ervaring op dit gebied. We hebben niet alleen een kantoor in Gorinchem, maar ook in Barendrecht en Ameide. Doordat wij de salarisadministratie van uw bedrijf in Gorinchem op ons nemen, komt er tijd vrij die u kunt besteden aan andere belangrijke zaken.

Salarisadministratie Gorinchem door Van Limborgh & Partners

U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken als u de salarisadministratie van uw bedrijf in Gorinchem of omgeving bij ons onderbrengt. We regelen alles van a tot z. Daarbij kunt u denke aan de volgende zaken:

 • Loonstroken;
 • Loonaangifte en eventuele pensioenaangifte;
 • Communicatie met de Belastingdienst en pensioenfondsen;
 • Advisering over beloningen;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Overige diensten

U kunt meer diensten bij ons afnemen dan alleen de salarisadministratie van uw onderneming in Gorinchem. Denk bijvoorbeeld aan uw boekhouding. Deze kunnen we (periodiek) voor u verwerken, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw financiƫle situatie. Om onze werkzaamheden uit te voeren koppelen we uw boekhoudpakket aan dat van ons. U kunt dus gewoon uw eigen pakket blijven gebruiken. Daarnaast werken we met online oplossingen waarmee we uw administratie op elk moment kunnen monitoren.

Ook voor periodiek terugkerende zaken als belastingaangiften en jaarrekeningen kunt u een beroep op ons doen. We verzorgen de aangifte van diverse belastingsoorten, zoals loonbelasting, omzetbelasting en inkomstenbelasting. Uw jaarrekening stellen we op volgens de daarvoor geldende eisen. Uiteraard voorzien we deze van toelichting en spreken we de jaarcijfers samen door.

Salarisadministratie Gorinchem door ervaren experts

Over van Limborgh & Partners

Ons accountantskantoor is opgericht in 1985. We beschikken dus over een flink aantal jaren ervaring in het vak. Uw salarisadministratie kunt u dan ook met een gerust hart bij ons in Gorinchem onderbrengen. Bij Limborgh & Partners bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt.

Door onze betrokken aanpak kunnen we u voorzien van het beste advies, passend bij uw situatie. Het advies dat we u geven is altijd gebaseerd op de meest actuele ontwikkelingen. Hiervan blijven we goed op de hoogte door regelmatig cursussen te volgen.

Salarisadministratie Gorinchem en meer

Contact opnemen

Overweegt u de administratie van uw onderneming onder te brengen bij Van Limborgh & Partners? Wij komen graag met u in contact om u te informeren over onze werkwijze en de mogelijkheden. Ook met vragen over onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet