Een vervelende klus

Veel ondernemers, ook in Dordrecht, zien salarisadministratie als een vervelende klus. Het kan soms ingewikkeld zijn om overzicht te houden op uw financiële situatie. Omdat wij expert zijn op het gebied van accountancy, vinden wij dat gelukkig wat minder ingewikkeld. Van Limborgh & Partners neemt uw administratie (deels) uit handen, zodat u zich kunt focussen op leukere zaken. Wanneer u de salarisverwerking binnen uw bedrijf wilt uitbesteden, kan dat bij ons. Onze specialisten gaan graag met uw dossiers en loonstroken aan de bak!

Wie zijn wij?

Met ruim 35 jaar ervaring en een enthousiast team zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Dit doen we vanuit onze accountantskantoren in Gorinchem, Ameide en Barendrecht. Als wij de salarisadministratie voor uw bedrijf in Dordrecht gaan verzorgen, wordt een van onze adviseurs uw vaste aanspreekpunt. Onze adviseurs denken altijd met u mee en houden rekening met uw wensen en behoeften. Om u altijd van actueel advies te kunnen voorzien, volgen onze medewerkers diverse cursussen en verplichte permanente educatie. Daarnaast zijn we aangesloten bij de beroeps-organisaties NBA en NOVAK en bij een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen.

Uitbesteden salarisadministratie Dordrecht

Na het uitbesteden van de salarisadministratie van uw bedrijf in Dordrecht, bent u van een heleboel werk en zorgen af. We zorgen dan ook dat u géén vorm van omkijken heeft naar uw uitbesteding. We worden, indien u dat wenst, verantwoordelijk voor de loonstroken, de loon- en (als daar sprake van is) pensioenuitgifte, het opstellen van de arbeidsovereenkomsten en de communicatie met de belastingdienst en (nogmaals, als daar sprake van is) de pensioenfondsen. We kunnen ons voorstellen dat u wel een oogje in het zeil wilt blijven houden. Daarom blijven we in nauw contact met u staan en zijn we makkelijk bereikbaar. Wel zo prettig.

Salarisadministratie Dordrecht

We bieden meer

U kunt ons in Dordrecht en omgeving niet alleen inschakelen voor salarisadministratie. We zijn immers een accountants en bieden alle diensten die u van onze branche mag verwachten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Interesse?

Geïnteresseerd in het uitbesteden van uw salarisadministratie in Dordrecht? Of misschien in een van onze andere diensten? We gaan graag met u om de tafel, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op door het contactformulier hieronder in te vullen. Hopelijk tot snel!

Salarisadministratie Dordrecht en meer

Contact

Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van alle benodigde informatie.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet