Salarisadministratie Dordrecht

De administratie wordt door veel ondernemers gezien als een lastige klus. Het kan soms ingewikkeld zijn om overzicht te houden op uw financiële situatie. Van Limborgh & Partners neemt u graag uw administratie (deels) uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Wilt u bijvoorbeeld de salarisadministratie van uw bedrijf in Dordrecht of omgeving uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kantoren bevinden zich in Barendrecht, Ameide en Gorinchem. We komen graag met u in contact om u te informeren over de mogelijkheden.

Salarisadministratie Dordrecht door van Limborgh & Partners

Wij kunnen de salarisadministratie van uw bedrijf in Dordrecht of omgeving van a tot z voor onze rekening nemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We regelen bijvoorbeeld de volgende zaken:

 • Loonstroken;
 • Loonaangifte en eventuele pensioenaangifte;
 • Communicatie met de belastingdienst en pensioenfondsen;
 • Advisering over beloningen;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Overige diensten

U kunt ons in Dordrecht en omgeving niet alleen inschakelen voor de salarisadministratie van uw bedrijf. U kunt ook diverse andere zaken aan ons uitbesteden. De overige diensten die wij verlenen zijn:

Wij maken uw financiële dienstverlening inzichtelijk en overzichtelijk. U kunt u administratie zowel digitaal als op papier aanleveren.

We ondersteunen en adviseren u op diverse gebieden van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan herstructurering, begrotingen, bedrijfsopvolgingen en financieringsaanvragen.

Wij adviseren u graag over allerlei uiteenlopende fiscale kwesties.

Uw jaarrekening stellen we op conform de gestelde wettelijke eisen. We kunnen ook aanvullende financiële informatie opnemen voor uw eigen bedrijf.

Wij verzorgen de aangifte van diverse belastingsoorten, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting et cetera.

Salarisadministratie Dordrecht uitbesteden aan deskundigen

Wie zijn wij?

Met ruim 35 jaar ervaring en een enthousiast team zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Dit doen we vanuit onze kantoren in Gorinchem, Ameide en Barendrecht. Als wij de salarisadministratie voor uw bedrijf in Dordrecht gaan verzorgen, wordt een van onze adviseurs uw vaste aanspreekpunt. Onze adviseurs denken altijd met u mee en houden rekening met uw wensen en behoeften. Om u altijd van actueel advies te kunnen voorzien, volgen onze medewerkers diverse cursussen en de verplichte permanente educatie. Tevens zijn we aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en NOVAK en bij een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen.

Contact salarisadministratie Dordrecht

Overweegt u om de salarisadministratie van uw bedrijf in Dordrecht of omgeving uit te besteden? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van alle benodigde informatie.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet