Salarisadministrateur Barendrecht

Bent u op zoekt naar een salarisadministrateur in Barendrecht of omgeving? Neem dan gerust eens contact op met Van Limborgh & Partners om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij nemen u graag uw salarisadministratie uit handen, zodat u zicht kunt focussen op andere werkzaamheden binnen uw onderneming. Wij hebben vestigingen in Gorinchem, Barendrecht en Ameide. Als u een salarisadministrateur zoekt in de buurt van Barendrecht, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag.

Diensten salarisadministrateur Barendrecht

Met onze salarisadministrateur in Barendrecht hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken. Wij nemen bijvoorbeeld de volgende zaken voor onze rekening:

 • Loonstroken;
 • Loonaangifte en eventuele pensioenaangifte;
 • Communicatie met de belastingdienst en pensioenfondsen;
 • Advisering over beloningen;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Salarisadministrateur Barendrecht op locatie
Contact

Overige diensten Van Limborgh & Partners

U kunt ons niet alleen inschakelen als salarisadministrateur in Barendrecht of omgeving. Van Limborgh & Partners verleent ook andere diensten zoals het samenstellen van jaarrekeningen. Wij leveren een uitgebreide jaarrekening met bijbehorende toelichting en bespreken vervolgens de cijfers met u. Ook nemen we indien gewenst uw boekhouding (deels) voor onze rekening. Deze kunt u zowel op papier als digitaal aanleveren. Daarnaast ondersteunen we u graag op diverse gebieden van bedrijfsvoering, zoals automatisering, financiering en begroting. Onze andere diensten zijn:

Salarisadministrateur Barendrecht inschakelen

Van Limborgh & Partners als salarisadministrateur Barendrecht

Van Limborgh & Partners is opgericht in 1985 en levert haar diensten dus al meer dan 35 jaar haar diensten. Persoonlijke aandacht is een belangrijke pijler en we denken dan ook graag met u mee. Onze fiscalisten hebben alle essentiƫle kennis in huis en kunnen u daarom adviseren over verschillende fiscale zaken. We houden u altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers met veel ervaring. Een van hen wordt uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met vragen. Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we aangesloten bij een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen.

De Salarisadministrateur Barendrecht is Van Limborgh & Partners

Contact Salarisadministrateur Barendrecht

Overweegt u om ons in te schakelen als salarisadministrateur in Barendrecht of omgeving? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet