Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Barendrecht, Gorinchem en Ameide en is opgericht op 1 januari 1985.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U als ondernemer kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt.

Vanuit de basis – het verwerken en controleren van financiële administraties – streven wij tezamen met de ondernemer naar het meest gunstige resultaat, zowel op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied. Wij hechten grote waarde aan contacten met cliënten, waardoor wij sneller kunnen inspelen op hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit 3 accountants en 16 medewerkers. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Naast de verplichte permanente educatie voor onze accountants, volgen ook onze medewerkers cursussen om hun kennis op peil te houden en u te kunnen informeren over de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Beroepsorganisaties en aangesloten organisaties
Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we aangesloten bij een landelijk organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Hierdoor kunnen wij u een extra garantie voor de kwaliteit van onze werkzaamheden bieden.