Laat uw jaarrekening in Barendrecht, Gorinchem of Ameide door uw betrokken partner verzorgen

Als ondernemer bent u verplicht uw jaarcijfers aan te leveren bij o.a. de Belastingdienst. Deze cijfers zijn de basis voor de fiscale afwikkeling van het boekjaar. Daarnaast kunnen de jaarcijfers van belang zijn voor andere partijen zoals uw bank, financiers en aandeelhouders.

Accountantskantoor Van Limborgh & Partners verzorgt de samenstelling van de jaarcijfers conform de daarvoor gestelde wettelijke eisen en formaliteiten. U ontvangt van ons een uitgebreide jaarrekening met toelichting. Het is mogelijk daarbij aanvullende financiële informatie op te nemen voor uw eigen bedrijf. De jaarcijfers worden vervolgens met u besproken, zodat we alle zakelijke en fiscale belangen optimaal op elkaar kunnen afstemmen.

Om aan de deponeringsplicht bij de Kamer van Koophandel te voldoen, kunnen wij uw jaarrekening in digitaal formaat middels SBR (Standaard BedrijfsRapportages) voor u aanleveren bij de Kamer van Koophandel. Ook aan uw bank kunnen wij desgewenst een kredietrapportage in SBR formaat verschaffen.

Uw jaarrekening kunnen wij voor u klaarzetten in een persoonlijk klantenportaal. Zo heeft u altijd de beschikking over de definitieve ondertekende jaarrekening. In dit portaal kunt u ook jaarrekeningen en aangiftes accorderen.