Belastingadviseur Rotterdam

Van Limborgh & Partners staat klaar voor zowel particulieren als MKB’ers die op zoek zijn naar belastingadvies in de omgeving van Rotterdam. Heeft u fiscale vraagstukken waar u niet uit komt, neem dan contact met ons op! Onze vestiging in Barendrecht is voor u het dichtstbijzijnd. De overige vestigingen waar u natuurlijk ook contact mee kunt opnemen zijn Ameide en Gorinchem. Welk kantoor ook uw voorkeur heeft, wij staan voor u klaar als belastingadviseur voor uw fiscale zaken in Rotterdam.

Gedegen belastingadviseurs in de omgeving van Rotterdam

Opgericht in 1985, voorzien de deskundige medewerkers van Van Limborgh & Partners onze klanten al meer dan 35 jaar van fiscaal advies op basis van kennis en opgedane ervaring. De prettige samenwerking tussen onze klanten en fiscalisten is te danken aan de nauwe betrokkenheid die bij ons hoog in het vaandel staat. Onze belastingadviseurs in de omgeving van Rotterdam stellen uw belangen centraal. Tijdens de eerste gesprekken brengen zij uw huidige situatie en uw toekomstbeeld in kaart, zodat uw belastingadviseur tijdig het advies bij kan sturen om zo onaangename verrassingen te voorkomen. De correcties die uw belastingadviseur op het advies over uw zaken in Rotterdam toepast komen uit betrouwbare bronnen. Onze adviseurs zijn namelijk aangesloten bij diverse netwerken van fiscale en juridische specialisten. Deze specialisten houden de fiscale trends nauwlettend in de gaten. Naast belastingadvies kunt u bij onze eigen specialisten ook terecht voor salarisadministratie.

 

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Belastingadviseur Rotterdam vestigingen

Advies met een personal touch

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij uw zaken; zo voeren wij onze diensten zo nauwkeurig mogelijk uit. Om deze betrokkenheid te waarborgen wijzen we één van onze bekwame belastingadviseurs aan als verantwoordelijke voor uw account in Rotterdam. Zo weet u altijd bij wie u kunt aankloppen voor advies of om fiscale vraagstukken neer te leggen. Onze belastingadviseurs hebben altijd een antwoord voor u klaar. Dit maken we mogelijk door gebruik te maken van ons brede netwerk. Bovendien zijn wij aangesloten bij twee beroepsorganisaties, NBA en NOVAK, om kwalitatief advies te waarborgen.

Belastingadviseur Rotterdam inschakelen

Waarom een belastingadviseur inschakelen?

In de praktijk zien we dat veel mensen fouten maken in de belastingaangifte. Dit kan vele nadelige gevolgen hebben. Wanneer een niet correcte aangifte wordt ontdekt zal het restant bedrag bij betaald moeten worden. Daarnaast kan er een boete in rekening gebracht worden. In sommige gevallen kan dit oplopen tot drie keer de ontdoken belasting. Een verkeerd ingevulde belastingaangifte kan u dus erg hoge kosten opleveren. Een belastingadviseur zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaald binnen de grenzen van de wet. Van Limborgh & Partners helpt u graag. Wij voorzien u van belastingadvies voor zowel particulieren als MKB’ers.

Meer diensten van Van Limborgh & Partners

Onze corebusiness is het ondersteunen van onze klanten op vlakken als fiscale zaken en bedrijfsvoering. Daarom hebben wij een breed aanbod aan diensten om dit te faciliteren. Naast belastingadvies bieden wij in Rotterdam bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor administratieve dienstverlening en hulp bij salarisverwerking voor het MKB. Daarnaast kunnen wij ook adviseren bij het samenstellen van de jaarcijfers, zodat deze correct worden getoond aan de aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Belastingadviseur Rotterdam voor strakke adviezen

Neem vrijblijvend contact op!

Overweegt u om ons in te schakelen of heeft u een vraag over onze diensten als belastingadviseur voor uw zaken in Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet