Belastingadviseur Leerdam

Als u op zoek bent naar een belastingadviseur in Leerdam of omgeving, kunt u gerust eens aankloppen bij accountantskantoor Van Limborgh & Partners. Onze fiscalisten gaan graag voor u aan de slag. Wij hebben drie kantoren, gevestigd in Gorinchem, Ameide en Barendrecht. Als u een belastingadviseur wilt in de buurt van Leerdam, is ons kantoor in Gorinchem voor u het meest gunstig. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons fiscaal advies inwinnen. 

Over Van Limborgh & Partners

Ons accountantskantoor is opgericht in 1985. We leveren onze diensten als belastingadviseur in onder andere Leerdam en omgeving dus al meer dan 35 jaar. Wij kunnen u optimaal adviseren over de meest uiteenlopende fiscale kwesties. Uiteraard nemen wij daarbij uw huidige situatie in ogenschouw, maar we vinden het minstens zo belangrijk om naar de toekomst te kijken. U kunt er tevens op rekenen dat we u op de hoogte houden van actuele zaken op fiscaal gebied die voor u van belang zijn.

Als belastingadviseur in de omgeving van Leerdam hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Een van onze medewerkers wordt uw vaste aanspreekpunt en denkt altijd met u mee. Allemaal beschikken ze over ruime ervaring en staan ze altijd klaar om u van dienst te zijn. Tevens blijven we continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door het volgen van cursussen.

Belastingadviseur-Leerdam

Fiscaal advies en andere diensten

U kunt gebruikmaken van onze diensten als belastingadviseur in Leerdam en omstreken, maar wij leveren een breed scala aan diensten. Naast belastingadvies kunnen wij uw belastingaangifte verzorgen, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting.

Denk ook aan het opstellen van uw jaarrekening. Wij leveren een uitgebreide jaarrekening met bijbehorende toelichting. We bespreken de jaarcijfers vervolgens met u, zodat we alle belangen goed op elkaar af kunnen stemmen. Ook uw boekhouding kunnen we (deels) voor onze rekening nemen. Deze kunt u zowel digitaal als op papier aanleveren. Wilt u eindelijk van die papieren boekhouding af? Wij ondersteunen u bij het digitaliseringsproces. U hoeft overigens niet met hetzelfde pakket te werken als wij, want we kunnen uw pakket aan dat van ons koppelen. 

Contact over belastingadviseur Leerdam

Wij willen ervoor zorgen dat u altijd helemaal op de hoogte bent van uw financiële situatie en u geen zorgen meer hoeft te maken. Denkt u dat wij voor u de juiste belastingadviseur in de buurt van Leerdam zijn? Of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar. 

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet