Belastingadviseur Dordrecht

Overweegt u om een belastingadviseur in te schakelen in de omgeving van Dordrecht? Dan bent u bij Van Limborgh & Partners aan het juiste adres. Wij voorzien particulieren en midden- en kleinbedrijven al meer dan 35 jaar van gedegen fiscaal advies. Voor belastingadvies in Dordrecht kunt u het beste gebruik maken van onze vestiging in Barendrecht. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Ameide en Gorinchem.

Deskundig belastingadvies

Accountantskantoor Van Limborgh & Partners werd opgericht in 1985. Sinds onze start zoeken wij een nauw samenwerkingsverband met onze klanten om zo het best haalbare resultaat te realiseren. Onze ervaren deskundigen zetten uw belangen centraal. Tijdens de kennismakingsgesprekken proberen zij uw huidige situatie en uw toekomstbeeld in kaart te brengen. Zo verzekeren onze belastingadviseurs in de omgeving van Dordrecht u van correct advies dat op elk moment bijgestuurd kan worden indien nodig. Daarnaast worden onze adviseurs ondersteund door ons brede netwerk van fiscaal en juridisch specialisten. Deze specialisten volgen de ontwikkelingen in de fiscale wereld en tonen de relevante trends aan onze adviseurs. Zo zijn onze belastingadviseurs in de omgeving van Dordrecht altijd geïnformeerd over de ontwikkelingen die betrekking hebben op uw zaken.

 

Limborgh Partners Icon Gorinchem

Touwbaan 21

4205 AB Gorinchem

Tel: (0183) 620770

e-mail: gorinchem@limborgh-partners.nl


Belastingadviseur Dordrecht 1

De werkwijze van Van Limborgh & Partners

Een nauw samenwerkingsverband en persoonlijke betrokkenheid. Dat is wat u kunt verwachten van onze belastingadviseurs in de omgeving van Dordrecht. We waarborgen deze betrokkenheid door één van onze adviseurs aan te wijzen op uw account in Dordrecht. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt om uw fiscale vraagstukken neer te leggen. De kennis en ervaring van onze adviseurs, gecombineerd met het bovengenoemde netwerk van fiscalisten, garandeert u van correct fiscaal advies. Bovendien zijn we aangesloten bij zowel de NBA als de NOVAK; twee beroepsorganisaties om kwaliteit te waarborgen.

Belastingadviseur Dordrecht

Ondersteuning op diverse vlakken

Adviseren en faciliteren is onze corebusiness. Daarom bieden wij meer diensten dan louter belastingadvies in de omgeving van Dordrecht. Zo bieden wij de mogelijkheid voor MKB’ers om ons in te schakelen voor hulp bij salarisverwerking, het opstellen van het jaarverslag en andere administratieve dienstverlening. Zo houdt u uw administratie overzichtelijk en helder voor uw aandeelhouders en andere belanghebbenden. Daarnaast kunnen wij u ook assisteren op andere gebieden van bedrijfsvoering.

Belastingadviseur-Dordrecht

Mogelijkheden met een belastingadviseur Dordrecht

Wilt u gebruikmaken van een belastingadviseur voor uw zaken in Dordrecht of heeft u vragen over deze of andere diensten bij Van Limborgh & Partners? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet