Belastingadviseur Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingadviseur in Capelle aan den IJssel of omgeving? Maak dan gebruik van de diensten van accountantskantoor Van Limborgh & Partners. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, Gorinchem en Ameide en zowel MKB-ondernemers als particulieren kunnen een beroep op ons doen. Als u een belastingadviseur in de buurt van Capelle aan den IJssel zoekt is ons kantoor in Barendrecht het meest voor de hand liggend. We heten u graag van harte welkom.

Belastingadviseur-Capelle-Aan-De-Ijssel

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Belastingadviseur Capelle aan den Ijssel 1

Belastingadvies bij Van Limborgh & Partners

Met onze fiscale kennis zit het wel goed, dus als u een belastingadviseur nodig heeft in de buurt van Capelle aan den IJssel, kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Die kennis houden we overigens continu op peil. Alleen dan kunnen we u van het best mogelijke advies voorzien. Onze adviezen zijn onder andere gebaseerd op uw huidige situatie. Daarnaast kijken we vooruit naar de toekomst, want dan zal uw situatie er mogelijk anders uitzien. Hier willen we tijdig zo goed mogelijk op anticiperen. We verzorgen overigens ook graag uw belastingaangifte voor u. We hebben ruime ervaring met de aangifte van diverse soorten belasting, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting.

Over ons

Van Limborgh & Partners bestaat al sinds 1985. U kunt erop rekenen dat de belastingadviseur die u van advies gaat voorzien in Capelle aan den IJssel zeer betrokken is. Dit geldt overigens voor al onze teamleden. Op die manier kunnen we samen met u de beste resultaten behalen. Onze diensten kenmerken zich daarnaast door een hoge mate van flexibiliteit en het feit dat u een vast aanspreekpunt toegewezen krijgt. U weet dus altijd bij wie u terecht kunt met vragen.

Een uitgebreid dienstenpakket

Aangezien wij een accountantskantoor zijn, fungeren we niet alleen als belastingadviseur in Capelle aan den IJssel en omgeving. U kunt ons ook inschakelen voor diverse andere diensten, zodat u tijd vrij krijgt voor andere belangrijke zaken. Besteed bijvoorbeeld uw boekhouding (deels) aan ons uit. We zijn bekend met veel boekhoudpakketten, die we aan onze eigen pakketten kunnen koppelen. U kunt dus uw eigen pakket blijven gebruiken. Ook werken we met een aantal online oplossingen, waarbij we uw administratie indien nodig op elk moment kunnen monitoren. De overige mogelijkheden zijn:

 • Jaarrekeningen samenstellen
  Uw jaarcijfers moet u elk jaar aanleveren bij onder andere de Belastingdienst. Wij verzorgen dit graag voor u. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met alle wettelijke eisen en formaliteiten.
 • Salarisverwerking
  Uw salarisadministratie kan veel tijd in beslag nemen. Daarom regelen wij het graag van a tot z, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.
 • Bedrijfseconomisch advies
  Wij ondersteunen u op alle mogelijke vlakken. Denk aan herstructurering, automatisering, financiering, begrotingen et cetera.

Contact over belastingadviseur Capelle aan den IJssel

Wilt u ons inschakelen als belastingadviseur bij u in Capelle aan den IJssel? Laat het ons weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden verder door te spreken. Vul onderstaand formulier in, dan hoort u op korte termijn van ons.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet