Belastingadvies Gorinchem

Wilt u belastingadvies in Gorinchem of omgeving? Bij accountantskantoor Van Limborgh & Partners gaan we graag voor u aan de slag. We hebben drie kantoren, gevestigd in Gorinchem, Ameide en Barendrecht. Zowel MKB-bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor fiscaal advies. Persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid bij onze klanten staan altijd centraal, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. En dat niet alleen in Gorinchem, maar bijvoorbeeld ook in Oud-Beijerland!

Fiscaal advies 

Ons accountantskantoor in Gorinchem, waar u dus terechtkunt voor belastingadvies, bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar. We voorzien u van passend advies over zeer uiteenlopende fiscale kwesties. Onze fiscale kennis houd we altijd op peil, zodat we u van het meest actuele belastingadvies kunnen voorzien op ons kantoor in Gorinchem. Daarbij kijken we goed naar uw situatie zoals deze op dat moment is, maar ook naar de toekomst. Zo bent u altijd overal goed op voorbereid. 

Limborgh Partners Icon Gorinchem

Touwbaan 21

4205 AB Gorinchem

Tel: (0183) 620770

e-mail: gorinchem@limborgh-partners.nl


Belastingadviseur Gorinchem vestigingen

Over Van Limborgh & Partners

Bij het geven van belastingadvies bij ons in Gorinchem vinden we persoonlijke aandacht voor onze klanten een heel belangrijk aandachtspunt. We stellen een van onze enthousiaste medewerkers aan als uw vaste contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terechtkunt en deze persoon ook goed op de hoogte is van uw situatie. Alle leden van ons team hebben ruime ervaring in het vak en staan altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het daarnaast belangrijk u zoveel mogelijk garantie te geven ten aanzien van de kwaliteit van ons werk. Daarom zijn we aangesloten bij twee beroepsorganisaties (NBA en NOVAK) en bij een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Bij Limborgh & Partners helpen wij u graag verder met belastingadvies in Gorinchem.

belastingadvies Gorinchem aangetoond met een presentatie

Nog meer diensten

U kunt gebruikmaken van onze diensten op het gebied van belastingadvies in Gorinchem en omstreken, maar ons aanbod is veel breder. We verzorgen bijvoorbeeld ook uw belastingaangifte en de daaruit voortkomende communicatie met de belastingdienst. 

Ook uw boekhouding kunnen we (deels) voor onze rekening nemen. Deze kunt u zowel digitaal als op papier aanleveren. Wilt u uw boekhouding digitaliseren? Dan ondersteunen wij u bij dit proces. U hoeft niet met hetzelfde pakket te werken als wij, want we kunnen uw pakket aan dat van ons koppelen en op die manier onze werkzaamheden uitvoeren. Andere diensten die wij verlenen zijn:

belastingadvies Gorinchem

Contact over belastingadvies Gorinchem

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u in om uw wensen en de mogelijkheden voor belastingadvies in Gorinchem samen te bespreken. 

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet