Accountantskantoor Zwijndrecht

Vindt u het lastig om goed overzicht te houden over uw financiële situatie? Voor zowel ondernemers als particulieren kan dit een uitdaging zijn. Dat kan een goede reden zijn om op zoek te gaan naar een betrouwbaar accountantskantoor bij u in de omgeving van Zwijndrecht. Van Limborgh & Partners is gevestigd in de buurt van Zwijndrecht, Spijkenisse en Rotterdam. U kunt terecht bij ons kantoor in Barendrecht. Daarnaast hebben wij kantoren in Gorinchem en Ameide. We zijn al ruim 35 jaar actief en onze diensten zijn voornamelijk gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren die bijvoorbeeld aankloppen voor fiscaal advies. 

Financiële vraagstukken?

Als accountantskantoor in de buurt van Zwijndrecht helpen wij u met al uw financiële vraagstukken. Dit kan betrekking hebben op zaken als het verzorgen van uw belastingaangifte, het samenstellen van uw jaarrekening of het geven van bedrijfseconomisch of fiscaal advies. Ook uw salarisadministratie kunnen wij geheel voor onze rekening nemen, zodat u meer tijd vrij kunt maken voor andere belangrijke zaken. We helpen u ook graag met het ordenen van uw financiële gegevens of het automatiseren van uw administratie. Wij nemen u graag alles uit handen, maar houden u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. 

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Zwijndrecht op locatie

Wie zijn wij?

Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat bij ons op nummer een. We vinden het belangrijk om betrokken te zijn, zodat we u de best mogelijke adviezen kunnen geven. Aan de andere kant houden we u altijd op de hoogte van uw financiële situatie. Naast persoonlijke aandacht en betrokkenheid hechten we bij ons accountantskantoor in de buurt van Zwijndrecht veel waarde aan directe contacten, flexibiliteit en vaste aanspreekpunten. Zowel voor u als voor ons is dit de fijnste manier van werken. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). We zijn daarnaast ook lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. 

Accountantskantoor Zwijndrecht aan het werk

Kennis en ervaring

De kennis en ervaring die wij op ons accountantskantoor in de buurt van Zwijndrecht in huis hebben, zetten we volop in om met u mee te denken. Uw wensen staan daarbij uiteraard op de eerste plaats. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, schakelen we indien nodig externe partijen in, zoals juristen en fiscalisten. Onze eigen kennis blijven we ook altijd uitbreiden, zodat we u kunnen voorzien van de meest actuele informatie. Onze accountants volgen uiteraard de permanente educatie die voor hen verplicht is. Daarnaast volgen onze medewerkers met regelmaat relevante cursussen. 

Accountantskantoor Zwijndrecht bezig met belastingaangifte

Contact accountantskantoor Zwijndrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw situatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons accountantskantoor in de buurt van Zwijndrecht, Spijkenisse of Rotterdam. Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie.   

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet