Accountantskantoor Sliedrecht

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Sliedrecht? Dan komen wij graag met u in contact. Van Limborgh & Partners is gevestigd in Barendrecht, Gorinchem en Ameide, allemaal gelegen in de directe omgeving van Sliedrecht. Aan u de keuze naar welke locatie u gaat. Overal bent u even welkom. Met onze diensten richten we ons vooral op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren kunnen terecht bij ons accountantskantoor in de buurt van Sliedrecht. We staan voor u klaar met een team van 20 enthousiaste en deskundige mensen.

Over Van Limborgh & Partners

Als accountantskantoor in de omgeving van Sliedrecht vinden wij persoonlijke aandacht voor onze klanten zeer belangrijk. Onze adviseurs zijn meedenkend en houden altijd rekening met uw wensen en behoeften. Op die manier behalen we samen het meest optimale resultaat op zowel bedrijfseconomisch als fiscaal vlak. Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd voor u klaar. 

Wij houden onze kennis altijd up to date. Onze accountants volgen natuurlijk de verplichte educatie, maar iedereen volgt ook de nodige cursussen. Zo kunnen we u altijd het juiste advies geven over de meest actuele zaken. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Ook zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Hiermee heeft u een extra garantie met betrekking tot de kwaliteit van ons werk.

Diensten accountantskantoor Sliedrecht 

Ons accountantskantoor in de buurt van Sliedrecht verleent diverse diensten. Onderstaand leest u welke diensten dit zijn. 

De jaarrekening van uw onderneming stellen wij op conform de wettelijke eisen en formaliteiten. U ontvangt van ons een uitgebreide jaarrekening die wij voorzien van de nodige toelichting. 

Veel ondernemers zien op tegen het doen van administratieve werkzaamheden. Wij nemen u deze zorg uit handen en houden u doorlopend op de hoogte. 

Wij ondersteunen u graag op diverse gebieden van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan administratieve bijstand en organisatie, liquiditeitsprognoses, herstructurering, financiering, bedrijfsopvolging, financieringsaanvragen et cetera.

Wij verzorgen de aangifte van diverse belastingsoorten voor u: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting. 

Wij nemen u alles uit handen, van het opstellen van loonstroken tot loonaangifte en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Met onze actuele fiscale kennis kunnen wij u altijd goed adviseren over diverse kwesties. 

Contact over accountantskantoor Sliedrecht

Bent u benieuwd wat ons accountantskantoor in de buurt van Sliedrecht voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij informeren en adviseren u graag. 

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet