Accountantskantoor Rotterdam

De financiële administratie is iets waar veel ondernemers zich liever niet mee bezighouden. Dit kan soms ook best complex zijn en veel tijd kosten. Bent u daarom op zoek naar en accountantskantoor in Rotterdam of omgeving? Van Limborgh & Partners heeft vestigingen in Barendrecht, Gorinchem en Ameide. De vestiging in Barendrecht ligt het meest gunstig vanuit Rotterdam. Wij zijn u graag van dienst. Samen kijken we wat onze experts u uit handen kunnen nemen, zodat u zich weer volledig op uw onderneming kunt richten. Uiteraard houden wij u vanuit ons accountantskantoor in de buurt van Rotterdam voortdurend op de hoogte van de stand van zaken.

Diensten accountantskantoor Rotterdam

De specialisten van ons accountantskantoor in de buurt van Rotterdam kunt u inschakelen voor uiteenlopende diensten. Denk daarbij aan het uitbesteden van uw financiële administratie. Deze kunt u zowel op papier als digitaal aanleveren. Bent u het zat om alles nog op papier te hebben? Dan ondersteunen we u graag bij het digitaliseren van uw administratie. We koppelen uw boekhoudpakket aan dat van ons, dus u hoeft niet meer na te denken over de pakketkeuze. Daarnaast werken we veel met online oplossingen. Andere diensten die u bij ons accountantskantoor in de omgeving van Rotterdam kunt afnemen zijn:

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Rotterdam op locatie

Meer over Van Limborgh & Partners

Van Limborgh & Partners is een accountantskantoor, gevestigd in Barendrecht (onder de rook van Rotterdam), Gorinchem en Ameide. We zijn al ruim 35 jaar actief in het accountantsvak. Wij kenmerken ons door het volgende:

 • Directe contacten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Veel flexibiliteit.

Waar we ook veel waarde aan hechten is persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten en hun onderneming. Alleen door écht betrokken te zijn kunnen we u optimaal ondersteunen en de beste kwaliteit leveren. Hebben we de juiste kennis en ervaring niet in huis? Dan schakelen we met ons brede netwerk aan specialisten, zodat we u toch zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Accountantskantoor Rotterdam aan het werk

Contact opnemen

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in de diensten van ons accountantskantoor in omgeving Rotterdam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet