Accountantskantoor Ridderkerk

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Ridderkerk? Dan komen wij graag met u in contact. Van Limborgh & Partners is gevestigd in Barendrecht, op een steenworp afstand van Ridderkerk. Daarnaast hebben wij ook kantoren in Gorinchem en Ameide. Met ons brede dienstenpakket richten we ons op het MKB en particulieren. We staan met een team van 20 deskundige en ambitieuze mensen voor u klaar, verdeeld over het accountantskantoor in de buurt van Ridderkerk en de andere twee kantoren.

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Ridderkerk vestiging Barendrecht

Diensten accountantskantoor Ridderkerk 

Ons accountantskantoor in de buurt van Ridderkerk verleent zeer uiteenlopende diensten. Onderstaand hebben wij deze voor u op een rij gezet en voorzien van en korte toelichting. 

 • Jaarrekeningen samenstellen: Wij stellen de jaarcijfers van uw onderneming samen conform de wettelijke eisen en formaliteiten. U kunt rekenen op een uitgebreide jaarrekening die wij samen met u doornemen.
 • Administratieve dienstverlening: De administratie is voor veel ondernemers een lastige klus. Wij nemen u deze zorg uit handen én maken de resultaten van onze werkzaamheden inzichtelijk voor u.
 • Bedrijfseconomische dienstverlening: Wij ondersteunen u graag op diverse gebieden van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan administratieve bijstand en organisatie, automatisering, herstructurering, financiering, begrotingen financieringsaanvragen et cetera.
 • Belastingaangifte: U kunt bij ons terecht voor de aangifte van diverse belastingsoorten: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting.
 • Salarisverwerking: Wij verzorgen uw salarisverwerking van begin tot eind, van het opstellen van loonstroken tot het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
 • Fiscaal advies: Onze fiscale kennis is altijd actueel, zodat wij u goed kunnen adviseren over diverse kwesties.

 

Accountantskantoor Ridderkerk aan het werk

Meer over Van Limborgh & Partners

Als accountantskantoor in de buurt van Ridderkerk hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze adviseurs denken altijd met u mee en spelen in op uw wensen en behoeften, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Al onze medewerkers doen hun werk vol enthousiasme en beschikken over ruime ervaring. Ze staan bovendien altijd voor u klaar. 

Uiteraard volgen onze accountants de verplichte permanente educatie. Ook de overige medewerkers volgen de nodige cursussen om hun kennis op peil te houden. Zo kunnen we u altijd perfect adviseren over de meest actuele ontwikkelingen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we aangesloten bij een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Dit geeft u een extra garantie voor de kwaliteit van ons werk.

Accountantskantoor Ridderkerk in bespreking

Neem contact op met accountantskantoor Ridderkerk

Heeft u ons op het oog als accountantskantoor in de buurt van Ridderkerk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel ook dan niet om het ons te laten weten. 

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet