Accountantskantoor Nieuwegein

Als u op zoek bent naar een accountantskantoor in de omgeving van Nieuwegein, denk dan aan Van Limborgh & Partners. Ons kantoor heeft drie vestigingen, gelegen in Barendrecht, Gorinchem en Ameide. Laatstgenoemde is het dichtst in de buurt wanneer u in Nieuwegein woont, maar ook bij onze andere twee kantoren bent u van harte welkom. Ons accountantskantoor in de buurt van Nieuwegein richt zich voornamelijk op MKB- ondernemers. Als particulier kunt u ook terecht bij ons accountantskantoor in de buurt van Nieuwegein

Limborgh Partners Icon Ameide

Prinses Marijkeweg 2

4233 HL Ameide

Tel: (0183) 602411

e-mail: ameide@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Nieuwegein Vestiging Ameide

Diensten accountantskantoor Nieuwegein

Ons accountantskantoor in de buurt van Nieuwegein verleent diverse diensten. Veel van deze diensten verlenen we digitaal, maar u kunt uw zaken ook op papier bij ons aanleveren. Wilt u uw administratie digitaliseren? Wij helpen u graag. Onderstaand vindt u meer informatie over onze diensten. 

 • Administratieve dienstverlening
  Geen zorgen meer over uw administratie, dat klinkt goed, toch? Wij kunnen u alles uit handen nemen en houden u altijd goed op de hoogte.
 • Belastingaangifte
  Wij hebben veel ervaring met de aangifte van verschillende soorten belasting, zoals: inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting.
 • Jaarrekeningen
  Wij stellen een uitgebreide jaarrekening op en geven u daarbij de nodige toelichting.
 • Fiscaal advies
  Onze actuele fiscale kennis zetten wij graag in om u te adviseren over huidige, maar ook toekomstige situaties.
 • Bedrijfseconomisch advies
  Wij ondersteunen u onder andere bij administratieve bijstand en organisatie, herstructurering, financiering en financieringsaanvragen.
 • Salarisverwerking
  Wij bieden een totaalpakket, van het opstellen van loonstroken tot loonaangifte, communicatie met de belastingdienst en pensioenfondsen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
accountantskantoor nieuwegein kantoorruimte

Over van Limborgh & Partners

Bij ons accountantskantoor in de omgeving van Nieuwegein draait alles om persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten. Onze medewerkers beschikken allemaal over ruime ervaring en staan altijd voor u klaar. Een van deze enthousiaste accountants stellen wij aan als uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd naar wie u kunt vragen. Samen met u willen wij het best mogelijke resultaat behalen, zowel bedrijfseconomisch als fiscaal. Dit bereiken we door actief met u mee te denken en uw wensen en behoeften nooit uit het oog te verliezen.  

U moet er altijd op kunnen rekenen dat onze adviezen zijn gebaseerd op de meest actuele kennis die voor handen is. Wij zijn daarom nooit uitgeleerd. Onze accountants nemen uiteraard deel aan de verplichte educatie. Ook de andere medewerkers volgen met regelmaat cursussen om hun kennis op peil te houden. Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. 

Accountantskantoor Nieuwegein overleg

Contact met Van Limborgh & Partners

Voor welke financiële dienst u ons ook wilt inschakelen, de medewerkers van ons accountantskantoor in de buurt van Nieuwegein staan voor u klaar. Neem dan ook gerust contact op als u meer wilt weten over onze diensten of als u vragen heeft. Wij voorzien u graag van informatie en advies. Zo kunt u zich bezighouden met het belangrijkste: ondernemen. 

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet