Accountantskantoor Gorinchem

Als ondernemer bent u vaak erg druk en ontbreekt het soms aan de tijd om ook nog uw administratie bij te houden. Bent u daarom op zoek naar een goed accountantskantoor in Gorinchem? Van Limborgh & Partners is graag uw accountantskantoor. Wij zijn al sinds 1985 actief in het accountantsvak, dus u kunt wel vaststellen dat we over de nodige ervaring beschikken. Die ervaring zetten we in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast ons kantoor in Gorinchem hebben we ook vestigingen in Barendrecht en Ameide. Wij zorgen ervoor dat u uw financiële situatie van binnen en van buiten kent. 

Laat uw jaarrekening samenstellen door ons

Het dienstenpakket dat ons accountantskantoor in Gorinchem aanbiedt is heel breed. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om uw jaarrekening te laten samenstellen. Dit doen we volgens de gestelde wettelijke eisen en formaliteiten. We voorzien u van een uitgebreide jaarrekening die is voorzien van duidelijke toelichting. Daarnaast spreken we deze ook met u door. We kunnen uw jaarrekening ook in SBR-formaat aanleveren, zodat u kunt voldoen aan de deponeringsplicht bij de Kamer van Koophandel. Ook gaan wij graag voor u aan de slag als betrouwbare belastingadviseur

Limborgh Partners Icon Gorinchem

Touwbaan 21

4205 AB Gorinchem

Tel: (0183) 620770

e-mail: gorinchem@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Gorinchem op locatie

Overige diensten

Bij ons accountantskantoor in Gorinchem kunt u ook terecht voor:

 • Samenstelling jaarrekeningen: We verzorgen de samenstelling van de jaarcijfers conform de daarvoor gestelde wettelijke eisen en formaliteiten. U ontvangt van ons een uitgebreide jaarrekening met toelichting.
 • Bedrijfseconomische advisering: Schakel ons in voor advies en ondersteuning op gebied van onder andere automatisering, herstructurering, bedrijfsopvolging en begrotingen.
 • Fiscale advisering: We denken met u mee om uw fiscale zaken zo goed mogelijk in te richten. Hierbij kijken we naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst.
 • Aangiftepraktijk: Van diverse soorten belasting verzorgen wij de aangifte voor u.
 • Salarisverwerking: De salarisadministratie kan veel tijd in beslag nemen. Laat het van A tot Z aan ons over en u heeft er geen omkijken meer naar.
Accountantskantoor Gorinchem locatie

Meer over van accountantskantoor Gorinchem

In totaal heeft Limborgh & Partners drie vestigingen. Naast ons accountantskantoor in Gorinchem zijn er vestigingen in Barendrecht en Ameide. Perfect mocht u in de omgeving van Spijkenisse/Rotterdam wonen. We richten ons op MKB-bedrijven en particulieren. In totaal bestaat ons team uit 19 mensen, waarvan 3 accountants. Iedereen brengt de nodige ervaring met zich mee en staat altijd voor u klaar. Als u een of meerdere diensten van ons besluit af te nemen, wijzen we een van onze medewerkers aan als uw vaste aanspreekpunt. Dit is zowel voor u als voor ons prettig.

Accountantskantoor Gorinchem aan het werk

Contact accountantskantoor Gorinchem

Wilt u na het lezen van deze informatie over ons accountantskantoor in Gorinchem meer weten over onze diensten? Of vindt u het fijn om binnenkort een afspraak met ons te plannen? Neem dan vooral contact op. We gaan graag met u om tafel om op basis van uw wensen alle mogelijkheden toe te lichten.

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet