Accountantskantoor Dordrecht

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Dordrecht? Dan komen wij graag met u in contact. Van Limborgh & Partners is gevestigd in Barendrecht, Gorinchem en Ameide, allen gelegen in de omgeving van Dordrecht. Barendrecht is het meest dichtbij, maar voor welk van onze locaties u kiest, is geheel aan u. Welkom bent u overal. Ons accountantskantoor in de buurt van Dordrecht richt zich voornamelijk op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ook particulieren kunnen terecht bij ons accountantskantoor in de buurt van Dordrecht. 

Over Van Limborgh & Partners

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten staan op nummer één bij ons accountantskantoor in de omgeving van Dordrecht. Al onze 20 medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd voor u klaar. Een van deze enthousiaste mensen wordt uw vaste aanspreekpunt. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk zeer meedenkend en houden uw wensen en behoeften altijd in de gaten. Zo behalen we met elkaar het best mogelijke resultaat op zowel bedrijfseconomisch als fiscaal vlak. 

Actuele kennis is in ons vak heel belangrijk. Wij blijven dan ook altijd up to date. Onze accountants volgen de verplichte educatie en daarnaast volgt iedereen de nodige cursussen. Op deze manier kunnen we u altijd van een passend advies voorzien met betrekking tot de meest actuele zaken. Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Ook zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Dit geeft u een extra stukje garantie over de kwaliteit van ons werk.

Diensten accountantskantoor Dordrecht

Ons accountantskantoor in de buurt van Dordrecht verleent diverse diensten. Veel van deze diensten verlenen we digitaal, maar u kunt uw zaken ook op papier bij ons aanleveren. Wilt u uw administratie digitaliseren? Wij helpen u graag. Hiernaast leest u meer over onze diensten.

Accountantskantoor Dordrecht in bespreking

U ontvangt een uitgebreide jaarrekening die wij voorzien van de nodige toelichting. 

Wij nemen u alle zorgen met betrekking tot administratieve werkzaamheden uit handen. 

Wij ondersteunen u graag op diverse gebieden van bedrijfsvoering, zoals administratieve bijstand en organisatie, herstructurering, financiering, financieringsaanvragen et cetera.

Wij verzorgen de aangifte van de volgende belastingsoorten: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting. 

Wij kunnen u geheel ontzorgen, van het opstellen van loonstroken tot loonaangifte en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Contact over accountantskantoor Dordrecht

Wilt u uw administratie uitbesteden? Wilt u uw cijfers laten controleren? Of wilt u in kaart laten brengen hoe u er financieel voor staat? Wat de reden ook is, ons accountantskantoor in de buurt van Dordrecht is u graag van dienst. Neem dan ook gerust contact op als u meer wilt weten over onze diensten. Wij informeren en adviseren u graag. 

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet