Accountantskantoor Dordrecht is de geschikte partner

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Dordrecht? Dan zijn wij hoogstwaarschijnlijk een geschikte partner voor u. Van Limborgh & Partners beschikt momenteel over drie accountantskantoren, in Barendrecht, Gorinchem en Ameide. Iedere vestiging kan u verder helpen bij uw vraagstukken en verzoeken: van fiscale advisering tot de uitbesteding van salarisverwerking. Wij richten ons voornamelijk op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar particulieren kunnen ook bij ons terecht.

Wie wij zijn

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten in Dordrecht staan op nummer één bij ons accountantskantoor. Al onze 20 medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd voor u klaar. Een van deze enthousiaste specialisten wordt gedurende onze samenwerking uw vaste aanspreekpunt. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk zeer meedenkend en houden uw wensen en behoeften altijd in de gaten. Zo behalen we met elkaar het best mogelijke resultaat op zowel bedrijfseconomisch als fiscaal vlak. 

Actuele kennis is in ons vak heel belangrijk. Wij blijven dan ook altijd up to date. Alle medewerkers van ons accountantskantoor volgen verplichte educatie in Dordrecht. Bovendien volgen veel daarvan de nodige cursussen. Op deze manier kunnen we u altijd van een passend advies voorzien met betrekking tot de meest actuele zaken. Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Ook zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Dit geeft u een extra stukje garantie over de kwaliteit van ons werk.

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Dordrecht het pand

Wat doen wij?

Al onze accountantskantoren in de omgeving van Dordrecht verlenen diverse diensten. Dit zijn de diensten die u van onze branche mag verwachten. Veel van deze diensten verlenen we digitaal, maar u kunt uw zaken ook op papier bij ons aanleveren. Wilt u uw administratie digitaliseren? Bekijk de lijst hier rechts naast, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Accountantskantoor Dordrecht overleg

Onze diensten

Wij stellen de voor u wettelijk verplichte jaarrekening op, bespreken deze met u en deponeren deze bij de Kamer van Koophandel.

Het bijhouden van uw boekhouding en financiële situatie is niet altijd even leuk. Wij vinden juist van wel! Ons accountantskantoor neemt deze taak graag bij u in Dordrecht uit handen.

Doen wat u vraagt is leuk, maar biedt geen toegevoegde waarde. Ons accountantskantoor bij Dordrecht heeft snel door welke financiële zaken aan optimalisatie toe zijn. Ook daarvoor kunt u ons inhuren.

Wij verzorgen de aangifte van de volgende belastingsoorten: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting. 

Hierin kunnen we u geheel ontzorgen, van het opstellen van loonstroken tot loonaangifte en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Om de tafel met accountantskantoor bij Dordrecht!

Wilt u uw administratie uitbesteden? Wilt u uw cijfers laten controleren? Of wilt u in kaart laten brengen hoe u er financieel voor staat? Wat de reden ook is, ons accountantskantoor in de buurt van Dordrecht is u graag van dienst. Vul het contactformulier hieronder in, dan gaan we met beide partijen om de tafel. Eens zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Contact

Vul het formulier in, dan gaan we eens om de tafel!

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet