Accountantskantoor Capelle aan den IJssel

Zoekt u een goed een accountantskantoor in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Denk dan eens aan Van Limborgh & Partners. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, Gorinchem en Ameide. Ten opzichte van Capelle aan den IJssel ligt Barendrecht het meest dichtbij, maar het is aan u welke locatie uw voorkeur heeft. We heten u bij alle kantoren graag welkom. Wij richten ons met ons dienstverlening voornamelijk op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren kunnen terecht bij ons accountantskantoor in de buurt van Capelle aan den IJssel

Over Van Limborgh & Partners

Belangrijke kenmerken van de dienstverlening van ons accountantskantoor in de buurt van Capelle aan den IJssel zijn: directe contacten, veel flexibiliteit en een vast aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten staan ook hoog in het vaandel. Al onze medewerkers hebben veel ervaring en staan altijd voor u klaar. Ze denken met u mee en zetten uw wensen en behoeften voorop als accountantskantoor in Capelle aan den IJssel. Wij houden onze kennis als belastingadviseur altijd up-to-date. Dit doen we onder andere door het volgen van cursussen. Zo kunnen we u altijd informeren over de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied. Van Limborgh & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Dit geeft u extra garantie met betrekking tot de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountantskantoor Capelle aan de IJssel het pand

Diensten accountantskantoor Capelle aan den IJssel

Ons accountantskantoor in de omgeving van Capelle aan den IJssel verleent diverse diensten. Onderstaand leest u daar meer over. 

 • Jaarrekeningen: Wij stellen uw jaarrekening samen, waarna wij u voorzien van de nodige toelichting.
 • Administratieve dienstverlening: Wij nemen uw administratie voor onze rekening. We zijn bekend met veel boekhoudpakketten, die we aan onze eigen pakketten kunnen koppelen.
 • Bedrijfseconomisch advies: Wij bieden ondersteuning op diverse gebieden van bedrijfsvoering, zoals begrotingen, cashflowanalyses en liquiditeitsprognoses.
 • Aangifte belasting: Wij verzorgen de aangifte van diverse belastingsoorten voor u. Ook eventuele communicatie met de belastingdienst nemen wij voor onze rekening.
 • Salarisverwerking: Wij regelen het van a tot z. Denk aan loonstroken, loonaangifte, pensioenaangifte, arbeidsovereenkomsten et cetera.
 • Fiscaal advies: Wij denken met u mee en houden u op de hoogte van fiscale ontwikkelingen die voor u van belang zijn. 
Accountantskantoor Capelle aan den IJssel bezig met belastingaangifte

Contact over accountantskantoor Capelle aan den IJssel

Waar u ons ook voor wilt inschakelen, de medewerkers van ons accountantskantoor in de buurt van Capelle aan den IJssel staan voor u klaar. Neem daarom gerust contact op als u meer wilt weten over onze diensten of als u vragen heeft. Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder. 

  * verplichte velden

  • Barendrecht
  • Gorinchem
  • Ameide
  • Ik weet nog niet