Accountants Sliedrecht

U bent druk met uw onderneming en vindt het daardoor vaak lastig om overzicht te houden op uw financiële situatie. Daarom bent u op zoek naar betrouwbare accountants bij u in Sliedrecht of omgeving. Meld u dan bij accountantskantoor Van Limborgh & Partners. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring. We hebben drie vestigingen, namelijk in Barendrecht, Ameide en Gorinchem. Vanuit Sliedrecht is onze vestiging in Gorinchem het dichtstbij. Onze accountants maken graag kennis met u en uw onderneming in Sliedrecht. Samen kijken we dan wat wij u uit handen kunnen nemen, zodat u tijd vrijhoudt om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Over Van Limborgh & Partners

Wij zijn een accountantskantoor met vestigingen in Barendrecht, Gorinchem en Ameide. Als u op zoek bent naar accountants in de omgeving van Sliedrecht, is ons kantoor in Gorinchem het meest gunstig gelegen. De andere 2 kantoren zijn overigens ook prima te bereiken. Zo werken wij ook voor verschillende bedrijven uit Dordrecht. Met onze diensten richten we ons voornamelijk op ondernemers in het MKB, maar particulieren zijn ook van harte welkom.

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountants Sliedrecht echte experts

Diensten accountants Sliedrecht

Het dienstenpakket dat onze accountants bij u in Sliedrecht kunnen leveren is behoorlijk breed. U kunt ervoor kiezen om een pakket met meerdere diensten af te nemen, maar het is ook mogelijk om één dienst af te nemen. Is de salarisadministratie bijvoorbeeld een klus waar u altijd weer tegenop ziet? Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen. Denk aan zaken als: loonstroken, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en loon- en pensioenaangifte. Onze andere diensten zijn:

Een hekel aan de boekhouding? Besteed het (deels) uit aan ons. We maken uw financiële situatie inzichtelijk en kunnen tussentijds financiële overzichten en rapportages opstellen. Zo ziet u in één oogopslag hoe alles ervoor staat.

Wij verzorgen de aangifte van diverse soorten belasting, waaronder inkomstenbelasting, omzetbelasting en erf- en schenkbelasting.

Laat het maar aan onze accountants over om de jaarrekening van uw onderneming in Sliedrecht samen te stellen. Dit doen we volgens de eisen die daar wettelijk aan gesteld worden. We voorzien de jaarrekening van een uitgebreide toelichten en bespreken deze met u.

Wij voorzien u van advies over onder andere automatisering, herstructurering, bedrijfsopvolging en begrotingen.

We houden onze fiscale kennis voortdurend op peil, waardoor we u kunnen adviseren over allerhande fiscale onderwerpen.

Betrokken en persoonlijk

Met ons enthousiaste team gaan we ervoor om samen met u de best mogelijke resultaten te behalen. Om dit te realiseren stellen we betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal. Onze teamleden beschikken allemaal over ruime ervaring. Een van hen wordt uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt.

Accountants Sliedrecht bij Limborgh

Contact opnemen

Wilt u onze accountants inzetten bij uw bedrijf in Sliedrecht? Neem dan contact met ons. Ook kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden verder toe te lichten. Heeft u vragen over onze diensten? Ook dan horen we graag van u. 

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet