Accountants Dordrecht

Het bijhouden van uw administratie kan een complexe klus zijn, waar u meer tijd aan kwijt bent dan u eigenlijk wilt. Bent u daarom op zoek naar accountants in Dordrecht of omgeving die u kunnen helpen het overzicht te houden op uw financiële situatie? Dan heten we u graag van harte welkom bij Van Limborgh & Partners. Zowel MKB-ondernemers als particulieren kunnen een beroep op ons doen. Onze accountants gaan graag aan de slag voor uw onderneming in Dordrecht. Dit doen ze vanuit een van onze vestigingen in Barendrecht, Gorinchem en Ameide.

Over ons

In ons enthousiaste team zijn drie accountants werkzaam, die hun diensten ook aan uw onderneming in Dordrecht verlenen. Aan persoonlijke aandacht voor onze klanten hechten we veel waarde. Daarnaast kenmerkt onze dienstverlening zich door een hoge mate van flexibiliteit en het feit dat u een vast aanspreekpunt krijgt. Onze accountants denken goed met u mee en stellen uw wensen daarbij centraal. Indien nodig schakelen ze externe experts in. We behouden het overzicht op uw financiële situatie en streven samen met u naar de best mogelijke resultaten op zowel bedrijfseconomisch als fiscaal gebied.

We vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze werkzaamheden, Daarom is ons kantoor aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en bij de Nederlandse Organisatie van accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn we lid van een landelijke organisatie van deskundige fiscalisten en juristen.

 

Limborgh Partners Icon Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountants Dordrecht op locatie

Diensten accountants Dordrecht

Onze accountants leveren een breed pakket van diensten in Dordrecht en omgeving:

Een salarisadministratie kan veel werk met zich meebrengen. Onze professionals nemen u alles van a tot z uit handen, zoals loonstroken, loonaangifte en pensioenaangifte.

Wij kunnen uw administratie (deels) voor onze rekening nemen, zodat u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken. We maken uw financiële situatie inzichtelijk en stellen op basis van uw administratie periodieke managementrapportages en financiële overzichten op.

Overige diensten

Wij regelen de aangifte van diverse soorten belasting voor u, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, erf- en schenkbelasting en dividendbelasting.

Als ondernemer bent u verplicht om jaarlijks uw cijfers aan te leveren bij onder andere de belastingdienst. Onze accountants stellen de jaarrekening van uw onderneming in Dordrecht op volgens de wettelijk gestelde eisen en voorzien deze van uitgebreide toelichting.

Onze accountants ondersteunen u op diverse gebieden van bedrijfsvoering, zoals herstructurering, bedrijfsopvolging, financieringsaanvragen, automatisering en begrotingen.

We adviseren u over uiteenlopende fiscale kwesties en houden u doorlopend op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

Contact opnemen

Wilt u dat onze accountants hun diensten bij u in Dordrecht gaan leveren? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet